Huis
Tuin
Video

Deze plant moet je hebben voor je badkamer

Sfeer creëren in je badkamer? Vergeet dan vooral geen badkamerplant uit te kiezen. Planten maken de badkamer knus en rustgevend. Een badkamerplant kan een ontspannen sfeer geven aan de ruimte.

Tropische planten zijn perfect voor in de badkamer. Na een douche is het vochtig in de badkamer en hier smullen tropische planten juist van.

Ficus Pumila

De beste plant voor in je badkamer is de Ficus Pumila. Dit is een klimplant met lange stengels die wel 60cm lang kunnen worden. De plant doet het heel goed in een hangmand en geeft een tropische sfeer mee aan de badkamer.

De plant houdt niet van felle zon, want de bladeren verbranden gemakkelijk. Een donkere hoek in de badkamer is daarom een goede standplaats voor de plant. Daarnaast houdt de Ficus Pumila van heel veel water. De plant moet het hele jaar door vochtig worden gehouden. De badkamer is dan ook een perfecte plek aangezien deze ruimte vaak erg vochtig is.

Fotobronnen

Headerfoto: Claus Grünsträudl - Unsplash

ID: 3022

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven