Huis
Tuin
Video

DIY: Stijlvolle manieren om je handdoeken op te bergen

& KARWEI
Onmisbaar in de badkamer: handdoeken. Maar handdoeken kunnen je rustgevende badkamer al snel een rommelige uitstraling geven. Daarom geeft KARWEI je handige tips om je handdoeken stijlvol op te bergen!

1. Kleurencombinatie

Heb je een donker kleurtje op je muren zitten? Ga dan ook voor donkere handdoeken. Op die manier vallen de handdoeken mooi weg in de rest van het interieur. Vouw de handdoeken netjes op en leg ze op zwarte wandplanken om het geheel compleet te maken.

2. Haakjes in stijl

Of ga voor stijlvolle haakjes, waaraan je de handdoeken hangt. Zorg dat deze matchen bij de rest van je interieur. Heb je een industriële badkamer? Dan zijn deze zwarte met koperen haken een aanrader. Heb je een moderne badkamer? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor deze zilveren haken.

3. Manden

Creëer rust in je badkamer door de handdoeken op te bergen in manden. Zo liggen de handdoeken niet meteen in het zicht. Je kunt qua stijl van de manden veel variëren, want de keuze is reuze! Zo heb je manden van bamboe, manden van riet en van jute.

4. DIY

En wil je je handdoeken op een echt originele manier opbergen? Ga dan voor het DIY-handdoekenrek van de foto. Met deze werkbeschrijving van KARWEI maak je dit stijlvolle retro-handdoekenrek heel gemakkelijk zelf. Naast handdoeken, kun je er nog veel meer aan kwijt. Wat dacht je van een mooie spiegel?

ID: 7870

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven