Huis
Tuin
Video

Weinig opbergruimte in de badkamer? Dan is dit het ultieme douchegordijn

Een kleine badkamer kan best lastig zijn als je veel toiletartikelen hebt. Daar is nu een wel heel slimme oplossing voor gevonden.

Vakjes

Dit douchegordijn is namelijk doorzichtig mét een hoop handige vakjes om allerlei spullen in op te bergen. Je douchegel en shampoo bijvoorbeeld, maar ook sponzen, bloemen en zelfs foto’s. Je kunt ‘m dus helemaal naar eigen wens personaliseren, terwijl je ook meteen een handige opbergplek hebt voor je spulletjes! Ideaal. En: door het gewicht dat je toevoegt, wordt de kans kleiner dat het gordijn omhoog waait en aan je lichaam blijft plakken.

Tech

Ook je apparatuur kun je kwijt in het douchegordijn. Je speakertje voor de muziek en je telefoon zodat je lekker kunt netflixen onder de douche! Nu heb je zeker geen reden meer om je favoriete serie niet te bingewatchen. Let wel even op dat je je de openingen van de vakken naar de buitenkant hangt, zodat de douche niet naar binnen kan regenen en al je favoriete spulletjes compleet ruïneert.

Prijskaartje

Het gordijn is verkrijgbaar bij Urban Outfitters en is van jou voor een prijzige €43,50. Maar dan heb je ook wel echt een juweeltje te pakken.    

Bekijk ook:

Fotocredits:
Headerfoto: Christa Grover - Pexels
Artikelfoto: Urban Outfitters

Christa Koeyvoets
ID: 8472

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven