Huis
Tuin
Video

Een fijne regenbui onder de douche

Badkamer
Thomas is bezig in Maarssen bij de familie Procé. Hun verouderde badkamer krijgt een nieuwe indeling en een moet een luxueuze uitstraling krijgen. Zo wordt hun krachtloze, simpele douchekop vervangen door een grote regendouchekop! Douchen was nog nooit zo fijn…

Wie een regendouche heeft wilt nooit meer anders. Ook de familie in Maarsen kunnen straks dankzij Thomas genieten van een warme plensbui. Regendouchesets bestaan uit een grote regendouchekop inclusief kleine handdouche. Door middel van een handige omstelknop kun je makkelijk switchen van de hoofddouche naar de handdouche. Een handdouche is handig bij het schoonmaken van de douche of bijvoorbeeld als je wilt douchen zonder dat je haren nat worden.

Regendouchesets zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, zodat ze een lange levensduur hebben. Er zit onder andere massief messing in verwerkt, waardoor ze niet kunnen doorroesten. De doucheslang heeft een dubbele metalen voering. En met rubberen sproeiers op de douchekop is eventuele kalkaanslag met gemak te verwijderen.

Wel of geen kraan?
Thomas heeft voor de familie Procé gekozen voor een set met een douchekop met een doorsnee van maar liefst 20 centimeter, dus dat kun je wel een watervalletje noemen! De kraan is voorzien van keramische schijven en dat draagt bij aan een langere levensduur. De hoogte van de douche vanaf de kraan is 115,5 cm. Houd hiermee rekening bij het plaatsen van de kraan. Je kunt zelf kiezen of je de set met of zonder thermostatische kraan wilt. Wanneer je de hele badkamer gaat verbouwen dan is het mooiste om te kiezen voor een set inclusief kraan. Je hebt dan minder ‘losse’ slangen omdat het water vanuit de kraan direct door de stang naar de douchekop loopt. Wil je in een bestaande badkamer alleen de doucheset vervangen en is je kraan nog goed, dan kun je gerust kiezen voor een set zonder kraan.

ID: 292

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven