Huis
Tuin
Video

Een ruime en lichte badkamer in Scandinavische stijl

In samenwerking met KARWEI
Mariska en Ceriel hebben bijna heel hun huis verbouwd toen ze er kwamen wonen. Alleen met de badkamer weten ze geen raad. De taak aan Thomas en KARWEI om de verouderde badkamer met schuine wanden te veranderen in een ruimtelijke, industriële badkamer. Op naar de Zaanstreek!

Hier mag Thomas lekker losgaan met slopen, want niets hoeft hetzelfde te blijven in de badkamer. Voor het ontwerp en de styling van de ruimte wordt interieurstyliste Tanja en haar team van KARWEI ingeschakeld.

Slimme indeling

Tanja en haar team nemen als eerste de indeling van de badkamer onder handen. Het toilet wordt verplaatst en ingeruild voor een stijlvolle witte wc. Ook het grote bad gaat eruit. Op deze plek voor het raam komt een houten badkamermeubel dat Thomas zelf maakt.

Ruimtelijk effect

Tanja laat de badkamer groter lijken door gebruik te maken van witte tinten in de badkamer. Zo zien we een douchewand met witte wandtegels en witte lak op de deur. Het ruimtelijke effect wordt versterkt door de grote betonlook tegels. In combinatie met de ronde spiegels op industriële steigerbuizen voor de ramen, krijg je een ruimtelijk geheel.

Zwarte en koperen accenten

In de badkamer zien we verschillende koperen en zwarte accenten die de ruimte een Scandinavische touch geven. We zien deze kleuren en materialen bijvoorbeeld in de twee koperen regendouches, waaronder Mariska en Ceriel straks tegelijkertijd kunnen douchen. Maar ook in andere meubels en accessoires komen deze kleuren terug.

Benieuwd naar het eindresultaat? Je ziet het in de aflevering van 26 januari om 18:05.

ID: 4123

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven