Huis
Tuin
Video

Genoeg van omvallende shampooflessen op de badrand? Zo los je het op

Badkamer
Word je helemaal gek van al die omvallende shampooflessen op de rand van het bad of op de vloer van je douche? Dan wordt het tijd om daar wat anders op te verzinnen. We geven je een aantal tips om je shampooflessen op te bergen, binnen handbereik van je douche of bad.

Je kunt natuurlijk voor die speciale shampoorekjes gaan die je met zuignapjes aan de badkamermuur bevestigt. Maar iedereen weet dat dat nooit langer dan 10 minuten vast blijft zitten, waarna je vervolgens alle flessen weer van de grond kunt rapen.

Daarom geven we je 5 tips om je shampooflessen op praktische wijze neer te zetten in de douche of bij het bad.

Plankje

Ga je voor een simpel plankje om je shampooflessen op te zetten, zorg er dan wel voor dat het plankje goed bevestigd is in plaats van de eerder genoemde zuignappen. Een solide roestvrijstalen (wel zo handig onder de douche) plankje zoals hieronder is een perfect idee voor als je niet al te veel flessen kwijt hoeft.

badkamer douche shampoo

Bouw een nisje in de muur

Een beetje een rigoureuze aanpak, maar een keuze die we zeker aanraden wanneer je de badkamer gaat verbouwen. Het nisje ziet er niet alleen mooi uit, het is ook nog eens superhandig. Hiermee creëer je de perfecte plek om al je shampooflessen, scheermesjes en zeepjes neer te zetten. Uiteraard is dit ook een goede plek om wat accessoires neer te zetten om wat extra sfeer toe te voegen.

badkamer douche

Ingebouwde plankjes

Ook bij het bad kun je een ingebouwd nisje maken voor je shampoo flessen. Het handige hierbij is dat je hier ook handdoeken in kwijt kunt, aangezien die boven het bad niet zo snel nat worden (in tegenstelling tot het nisje in de douche).

Badkamer shampoo rek

Hoekrek

Deze is voornamelijk handig omdat het niet veel ruimte inneemt, maar wel veel ruimte biedt om veel shampooflessen kwijt te kunnen.

badkamer hoekrek

Aan de haak

Hang een ijzeren mandje aan een paar haakjes en je hebt een superhandige zeepmand, oftewel: een mandje waarin je alle douche gerelateerde producten in kunt leggen. Nog een paar extra haakjes er naast en je kunt ook je sponzen en borstels kwijt.

shampoo douche mand

Bron foto's

Fotocredits
Headerfoto: The Pastiche
Foto 1: AGM Home Store
Foto 2: Topps Tiles
Foto 3: Decor Pad
Foto 4: Wayfair
Foto 5: BHG

Tekst
Marjolein Sintenie 

ID: 2452

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven