Huis
Tuin
Video

7x de mooiste gouden details in de badkamer

Ben jij ook zo gek van gouden details in je interieur, maar wil je niet dat het teveel aanwezig is? Wij geven je wat inspiratie hoe je dit op een subtiele manier kan verwerken in je badkamer.

1. Kraan

Je moet dit wel durven, maar waarom zou je altijd gaan voor een zilveren kraan? Goud staat juist heel chic en geeft je badkamer direct een andere look. 

2. Spiegel

Als je het goud wat subtieler wilt laten terugkomen, is een spiegel met een dun, gouden randje ook erg mooi. Zorg dan wel dat het goud ergens anders in de badkamer ook een keertje terugkomt, zodat het wel allemaal bij elkaar past.

3. Zeeppompje

Dit is een item wat iedereen in de badkamer heeft staan, net als de tandenborstelhouder. Hoe leuk is het om die juist in het goud te kopen?

4. Handdoekenrek

Ook dit is een heel handig item in de badkamer die niemand wil missen. Een superleuk detail om in het goud in je badkamer te verwerken!

5. Toiletrolhouder

Wanneer je een wc hebt in de badkamer, is het ook mooi om een toiletrolhouder in het goud op te hangen. Denk bijvoorbeeld aan deze toffe minimalistische houder in triangelvorm. 

6. Lampen

Het is altijd handig om lampen boven je spiegel in de badkamer te hebben. Kies een keer voor iets anders en ga voor gouden hanglampen!

7. Plankjes

Als je meer ruimte in de badkamer wilt creëren, zijn plankjes een hele goede oplossing. Je kunt hier leuke accessoires op kwijt of gewoon je handdoeken. Deze plankjes in het goud vallen wel op, maar zorgen wel direct voor een chique sfeer in je badkamer!

Wil je ook gouden details in de rest van je interieur verwerken? Hier geven wij je wat inspiratie.

Fotocredits

Headerfoto: Eigen Huis en Tuin
Foto 1: Eigen Huis en Tuin 
Foto 2: Toppstiles
Foto 3: LustLiving
Foto 4: Fantasticfrank
Foto 5: LBCmodern
Foto 6: Simplygrove
Foto 7: Anthropologie

Alieke van Rijn
ID: 9355

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven