Huis
Tuin
Video

Hotel-chique badkamer (deel 1)

Badkamer
In Uithoorn staat een gedateerde badkamer. Een behóórlijk gedateerde badkamer. Aan Thomas de taak om er een chique plek van te maken die aanvoelt als een hotel. Dit is deel 1!

Het lukt de familie Daudey niet om een oplossing te vinden voor hun badkamer. De badkamer is in 2001 aangelegd in Engelse stijl, dat was toen modern… Nu, met twee grote meiden, wordt de badkamer toch wel een beetje krap en oud. De familie Daudey zou graag zien dat hun badkamer een luxe wellness-uitstraling krijgt zoals zij dat uit de hotels in Oostenrijk kennen.  

VOOR-FOTO:

ONTWERP

Stephanie en Arne willen dus graag een luxe ogende badkamer. Sophie en Isabelle, de twee dochters, hebben er ook een mening over. Zij vinden de huidige badkamer maar ‘lelijk en oud’. Om ervoor te zorgen dat er genoeg plek is voor de dames om te tutten is er gekozen voor een brede wasbak met dubbele kraan en een grote spiegel. Het bad maakt plaats voor een heerlijk grote inloopdouche en er wordt een nissenkast geplaatst. En dit alles in de kleuren van een echte wellness-badkamer. 

DE KLUSSEN

Slopen

Om de nieuwe badkamer te kunnen realiseren, moet eerst de oude badkamer er uit gesloopt worden. Dat is voor de twee meiden geen probleem! Samen met Thomas halen zij de badkamer leeg. Samen met Thomas starten zij aan het leeghalen van de badkamer. 

Geen natte douche

Als de oude badkamer dan toch echt verleden tijd in, maakt Thomas het douchegedeelte waterdicht met een rubbercoating. Hier lees je hoe dat werkt.  

Nissenkast

Thomas maakt ook een nissenkast als scheidingswand tussen de douche en het toilet. Deze kast is extra handig, want er zitten ruimtes in waar handdoeken, shampoos en andere spulletjes kunnen worden opgeborgen. Wil jij nou ook zo’n kekke nissenkast? Kijk dan even hier hoe je deze zelf kunt maken. 

Volgende week maakt Thomas de badkamer af en zie je het eindresultaat van de metamorfose.

ID: 1083

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven