Huis
Tuin
Video

Hotel-chique badkamer (deel 2)

Badkamer
In Uithoorn staat een gedateerde badkamer. Een behóórlijk gedateerde badkamer. Aan Thomas de taak om er een chique plek van te maken die aanvoelt als een hotel. Dit is deel 2 van de metamorfose!

Het lukte de familie Daudey niet om een oplossing te vinden voor hun badkamer. De beige/gele badkamer was ooit modern te noemen. Nu, zoveel jaar later, is het toch een beetje krap en oud, zeker met twee grote meiden die ook graag lekker staan te tutten. De familie Daudey houdt van een chique, moderne, strakke en warme uitstraling en hoopt dit dan ook terug te zien in de badkamer. Thomas is vorige week hier geëindigd: 

CHIQUE EN STRAK

Thomas heeft inmiddels de vloer gelegd, de muren gestuukt en een handige niskast gemaakt. Ook heeft hij een begin gemaakt aan de houten wand. Deze week gaat hij aan de slag met een wastafel met lades die hij helemaal zelf gaat maken, de stortdouche wordt opgehangen en de laatste hand wordt gelegd aan de badkamer. 

Hieronder nog even het ontwerp:

HOUTEN WANDJE

Het houten wandje wat in de badkamer geplaatst wordt bestaat uit stroken waar latjes op verlijmd zijn. Deze stroken worden op dezelfde manier als een houten vloer gelegd. Het wandje zorgt tussen alle strakke vormen en moderne kleuren toch voor een warm gevoel.  

WASTAFEL MET LADES

Het wastafelmeubel wordt een combinatie tussen een wasbak en een opbergmeubel met lades. Thomas gebruikt hiervoor watervast verlijmd multiplex. Ook wordt het een extra lang meubel zodat de familie lekker veel ruimte heeft. Wil jij deze wastafel ook zelf maken? Kijk dan even hier hoe.

HET EINDRESULTAAT

Als de laatste dingen geïnstalleerd zijn, mogen de bewoners eindelijk komen kijken. De meiden kunnen nu eindelijk zeggen dat ze een ‘veel coolere’ badkamer hebben dan anderen en voor Stephanie en Arne is dit ook precies wat ze voor ogen hadden.  

ID: 1100

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven