Huis
Tuin
Video

5x inspiratie voor een regendouche in de badkamer

Wakker worden onder enorm veel stralen met warm water, waardoor het lijkt alsof je een zachte massage krijgt. Klinkt heerlijk toch? Dit creëer je door voor een regendouche te kiezen in de badkamer. Wij geven je inspiratie!

1. Uit de lucht

Verwerk je regendouche in je natuurlijke interieur door alleen de douchekop zichtbaar te maken. Zo lijkt het bijna echt alsof het water dat tijdens het douchen op je valt van een regenbui komt.

2. Zwart combineren

Of ga voor een zwarte regendouche die je combineert met de rest van je interieur in je badkamer. Ga bijvoorbeeld ook voor een zwarte afscheiding en zwarte kranen.

3. Open duo douche

Geen zin om op elkaar te wachten met douchen 's morgens? Ga dan voor een dubbele douche. Buiten het feit dat het praktisch is, staat het ook heel stijlvol in je interieur. Laat je douche eindeloos groot ogen door de tegels in de rest van de badkamer door te laten lopen in de douche.

4. Gesloten duo douche

Liever de ruimte wat multifunctioneler gebruiken? Gan dan voor een duidelijke afscheiding in je duo douche. Ideaal in een wat kleinere badkamer bijvoorbeeld!

5. Privacy

Krijg meer privacy in je badkamer door een regendouche te verstoppen. Want wist jij al dat deze douche stiekem een dubbele douche is?

Fotocredits:

Headerfoto: Cmstudio - Instagram
Foto 1: Loom Towels - Queensland Homes
Foto 2: Jurre Rompa -Dec.Amsterdam
Foto 3: Cmstudio - Instagram
Foto 4: Eigen Huis & Tuin
Foto 5: Eigen Huis & Tuin

Julia Dilissen
ID: 9066

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven