Huis
Tuin
Video

Onderzoek wijst uit: dit zijn de meest irritante gewoontes in de badkamer

Wanneer je met huisgenoten woont of met je partner zijn er onderling altijd wel ergernissen. Zeker wanneer het op de badkamer aankomt. Uit onderzoek is gebleken dat dit de meest irritante gewoontes zijn.

Het onderzoek

Voor het onderzoek, uitgevoerd door ShowersToYou, zijn er 2347 mensen ondervraagd. Hier zijn enkele algemene irritatiepunten uitgekomen, waarvan er eentje stipt op nummer één eindigde: de wc-deur openlaten wanneer je het toilet gebruikt! Benieuwd naar de rest van de top 5 algemene irritaties? Komen ze!

1. Wc-deur openlaten tijdens het gebruik
2. Opgedroogde tandpastaklodders in de wasbak
3. Rondslingerende handdoeken op de grond
4. Tandpasta tube openlaten
5. Lang op de wc zitten met telefoon

Specifieke irritaties

Naast algemene irritaties kwamen er ook nog specifieke winnaars uit als partners het over elkaar hadden. Vrouwen vonden het bijvoorbeeld het irritantst wanneer hun manlief de wc-rol niet vervangt als deze leeg is. Mannen daarentegen vinden het vreselijk als vrouwen allerlei beautyproducten laten rondslingeren.

Je kunt de volledige lijst van irritatiepunten vinden op de site van ShowersToYou! Maak jij je schuldig aan een van deze irritatiepunten?

Fotocredits:

Headerfoto: stevepb - Pixabay

Esmée Duindam
ID: 10111

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven