Huis
Tuin
Video
& Sanisale

Luxe en natuurlijk: de nieuwe badkamertrends van 2019

Groen, marmer, of toch een vrijstaand bad.. Samen met Sanisale bekeken we de mooiste trends van dit jaar, benieuwd?

Ga voor hout!

Move-over marmer, natuurlijke materialen zijn hot! Deze houtlook vloer past wat ons betreft perfect bij het meubel en de matzwarte spoelbak en het toilet. Het geeft een rustige, serene sfeer aan de badkamer waardoor je je even in je eigen welness waant.

Vrijstaand bad

De droom van ons allemaal: een vrijstaand bad! Het staat super chique, maar neemt wel wat ruimte in beslag. Toch is het het waard, door een vrijstaand bad oogt je badkamer namelijk wel gelijk een stuk ruimer, ja écht!

Kom maar op!

Geen ruimte of budget voor een vrijstaand bad maar wel een gevoel van luxe in je badkamer brengen? Dan is een waskom misschien iets voor jou. Gecombineerd met een strak meubel óf juist een vintage cupboard staat dit supertof. Én, ook fijn: het kost helemaal niet zoveel tijd om dit te veranderen!

Zwart, zwarter, zwarst!

Als we het hebben over dé trend van 2019 is het wel het gebruik van mat zwarte accessoires en soms zelfs meubels! Je kunt klein beginnen door bijvoorbeeld het deurbeslag van je douchedeur te veranderen óf te gaan voor een zwarte toiletrolhouder. Wil je écht uitpakken? Ook zwarte kranen, Wc’s en douchedeuren zijn super hip.

Wil je meer inspiratie op doen voor je badkamer of advies op maat? Ga dan naar www.sanisale.nl en laat je verrassen!

Lobke Taal
ID: 8363

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven