Huis
Tuin
Video

Luxe en ruime badkamer voor het hele gezin

In samenwerking met KARWEI
In Den Bosch woont Bas met zijn vier vrouwen: dochters Roos, Iris en Amber en echtgenote Nicole. Het gezin heeft een heerlijk huis, alleen de badkamer is wat krap. Er is maar één wastafel en vrijwel geen opbergruimte. Het is zelfs zo erg dat Bas zijn tanden tegenwoordig in de keuken poetst. Hoog tijd voor verandering!

De wensen van het gezin zijn duidelijk en eenduidig: de badkamer moet groter, er moeten meerdere wasbakken komen en er is véél opbergruimte nodig.

Donkere aardetinten

Qua kleur gaat de voorkeur uit naar donkere aardetinten, gecombineerd met wit. En de belangrijkste wens van het gezin: de badkamer moet het gevoel en de uitstraling van een luxe wellness hebben. Werk aan de winkel voor KARWEI en Thomas dus!

Licht en ruimte

Om de badkamer letterlijk groter te kunnen maken, moet een andere kamer kleiner gemaakt worden. De jongste dochter heeft zoveel voor de nieuwe badkamer over, dat ze bereid is een deel van haar slaapkamer op te offeren. Fijne bijkomstigheid is dat de badkamer nu ook een raam heeft. En dat betekent licht… en ruimte!

Luxe uitstraling

De gewenste luxe uitstraling wordt gecreëerd door donkere kleuren te combineren met natuurlijke materialen als hout, steen en messing. Het chique gevoel wordt nog eens extra benadrukt door de zwarte accessoires: zowel de kranen als de regendouche worden in matzwart uitgevoerd.

Ook zo benieuwd naar het eindresultaat? Je ziet het in de aflevering van zaterdag 3 november om 18:05 uur bij RTL 4.

ID: 3274

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven