Huis
Tuin
Video

Rommelig make-uptasje? Dit zijn 4 tips om je make-up netjes op te bergen

Make-up is lastig op te bergen. Je gebruikt het elke dag en laat het makkelijk rondslingeren. Toch zijn er een aantal simpele manieren om je make-up te organiseren.

De meeste mensen bewaren een make-up in een toilettasje. Het vervelende hieraan is dat je geen overzicht hebt en het vaak eigenlijk niet echt past. Tijd voor wat handige tips!

Bakjes, mandjes en potjes

Bakjes en mandjes zijn een handige manier om je producten te sorteren op soort. Maak een apart bakje voor bijvoorbeeld foundations of poeders. Zo kun je gemakkelijk de producten vinden die je nodig hebt. Voor langwerpige producten als mascara’s, potloden en make-upkwasten kun je potjes gebruiken, bijvoorbeeld een hippe mason jar. Dit ziet er ook nog eens superleuk uit.

Lades

Een andere overzichtelijke manier is om je make-up in lades op te bergen. Je kunt als je de la opendoet in een oogopslag van bovenaf zien wat je hebt en waar alles ligt. Zorg wel dat je ze opdeelt met bijvoorbeeld bakjes zoals bij tip nummer 1. Zo voorkom je dat je la een rommelbak wordt.

Gebruik je muur

Heb je toevallig een lege muur bij je make-uphoekje? Hier kun je goed gebruik van maken. Zo kun je bijvoorbeeld plankjes ophangen waar je je nagellak op kunt zetten. Ook kun je deze tip weer combineren met tip 1; je kunt deze plankjes leuk volzetten met potjes en bakjes.

Kant en klaar

Winkels als Hema en Action verkopen voordelige organizers voor je make-up. Deze organizers bevatten al verschillende vakjes om je make-up te sorteren, waaronder vakjes voor lipsticks. Superhandig en makkelijk te gebruiken.

 

Is het na het organizen van je make-up nog steeds een rommel in huis? Wij hebben tips op je huis snel op te ruimen.

Fotocredits
Headerfoto: Element 5 Digital - Unsplash

Tekst
Julia van Rijn

Bron: Fitgirlcode

ID: 4322

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven