Huis
Tuin
Video
& Sanisale

Geef je badkamer een mini-metamorfose

Kleine veranderingen, groots resultaat. Dat geldt zeker ook voor het interieur van je badkamer. Met een paar kleine aanpassingen, kun je een geheel nieuwe sfeer creëren. Wat je dan moet aanpassen? Wij geven je tips.

Kraan

Een andere kraan geeft je badkamer meteen een frisse uitstraling. Kies voor een opvallend exemplaar, bijvoorbeeld goud of matzwart, of ga gewoon voor de vervanging van je oude kaan. Want ook dat kan al een hele upgrade zijn.

Badkamer accessoires

Een goede budgettip die meteen een nieuwe uitstraling geeft: nieuwe badkameraccessoires. Vervang je zeepbakje, tandenborstelhouder en upgrade ook je douchematje. Je zult zien: meteen een nieuwe uitstraling. En vergeet vooral niet een touch of naturetoe te voegen, door middel van leuke plantjes in plantenhouders.

Haakjes

Iets wat vaak over het hoofd wordt gezien, maar toch belangrijk is voor de uitstraling: handdoekhaakjes. Ga voor luxe gouden exemplaren als je een rijke uitstraling wil of kies voor minimalistisch matzwart als je een wat modernere sfeer wil creëren.

Luxe lampjes

Natuurlijk kun je gaan voor een standaard plafonniere (waar echt niets mis mee is), maar wil je een net iets meer bijzondere uitstraling? Ga dan voor luxe lampjes, bijvoorbeeld aan weerszijden van je spiegel. Geeft niet alleen een luxe uitstraling, is ook nog eens handig voor het perfect aanbrengen van jouw make-up.

Lijst je spiegel in

Deze tip kun je zelf doen, maar je kunt ook een kant-en-klare variant kopen: een ingelijste spiegel. Als je jouw spiegel inlijst – bijvoorbeeld met gewoon hout – en het daarna een likje verf geeft, heb je meteen een heel ander gevoel en een veel luxere spiegel. Helemaal upgraden? Plaats er dan spiegelverlichting op. Heb je meteen een goede plek voor het epileren van de wenkbrauwen.

Meer tips voor een mini metamorfose van je badkamer of inspiratie opdoen? Bekijk dan de website van sanisale.com.

Selien Koster
ID: 8464

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven