Huis
Tuin
Video

Deze mooie douches geven je een heerlijk spa-gevoel

Een douche nemen is hét moment om lekker te ontspannen. Je komt even helemaal tot rust. Dat doe je dan natuurlijk het liefst in een zo mooi mogelijke douche, eentje die je laat voelen alsof je in een spa bent. Deze douches zijn daar goede voorbeelden van.

Droom dus even lekker weg bij deze mooie douches, en misschien inspireren ze je wel tot het verbouwen van je badkamer!

De donkere douche

Donkere kleuren in huis staan altijd heel chic. Het straalt een soort luxe uit, zo ook in de badkamer. Een zwarte (matte) douchekop is bijvoorbeeld ontzettend stijlvol. Ook zwarte tegels in de badkamer geven een luxe effect, alsof je in een spa bent.

Dubbele douche

Heb je een grote badkamer? Dan kun je misschien zelfs voor een dubbele douche kiezen! Dit is een douchecabine met twee (of misschien zelfs meer!) douchekoppen. Zo kun je samen douchen, of natuurlijk lekker zelf van alle ruimte genieten.

Mooi marmer

Het toppunt van luxe en een spa-gevoel is natuurlijk marker. Marmeren muren, marmeren vloer: het materiaal is prachtig. Het is subtiel, maar heeft toch meer diepte. Ook is het in verschillende kleuren verkrijgbaar, dus voor ieder wat wils.

Kleurrijk douchen

Kleur in de badkamer is helemaal hip, en dus ook in de douche. Je kunt kiezen voor gekleurde tegels, een mooie douchekop, kleurrijke details en ga zo maar door. En hoe mooi is de groene muur in de douche hieronder!?

Julia van Rijn
ID: 8597

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven