Huis
Tuin
Video

De mooiste badkamers bezaaid met mozaiektegels

Oh wat houden wij van mozaïektegels in de badkamer! Een waar kleurenspektakel dat je tegemoet schittert tijdens het douchen of badderen. We zetten de mooiste badkamers bezaaid met mozaïektegels voor je op een rijtje.

Foto: Studio DB

 

Kleurverloop
Mozaïek staat er van oorsprong om bekend dat er met kleine tegeltjes een patroon of afbeelding wordt gemaakt. Echter worden de tegeltjes bij sommige mozaïeken ook gewoon willekeurig geplaatst zonder een duidelijk patroon. Maar in het bovenstaande geval wordt er voor een middenweg gekozen; de tegeltjes lijken willekeurig te zijn geplaatst, maar er is wel een duidelijk kleurverloop van wit naar donkerblauw te zien. Een geweldig mooi effect!

Foto: Carla Aston

 

Wit
Houd je het liever iets rustiger én lichter in de badkamer, dan kun je ook voor een mozaïekwand gaan in verschillende tinten wit.

Foto: Steve Tsai

 

Schitterend
Of je het nu mooi vindt of niet, schitterend is het zeker! Door alle kleine tegeltjes en de reflecterende kleuren krijg je een bijzonder effect.

Foto: Tori Aston - Carla Aston

 

Mozaïek details
Vind je mozaïek wel mooi, maar hoeft het van jou niet in de gehele badkamer terug te komen? Dan kun je het ook wat subtieler aanpakken en voor enkele mozaïek details gaan, zoals dit nisje waarin je je shampoo flessen kwijt kunt.

 

Headerfoto: New Ravenna
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2826

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven