Huis
Tuin
Video

4x de mooiste roze badkamers

Liefhebbers van de kleur roze opgelet: grote kans dat je hier je ultieme droombadkamer tegenkomt. Dit zijn namelijk vier van de mooiste roze badkamers.

Eerder lieten we je hier al een badkamer zien die geheel in zwart-wit was. (Jawel, zelfs aan het toiletpapier was gedacht.) Maar dit keer kijken we naar badkamers die eveneens een opvallend thema hebben, namelijk roze. En niet zo'n beetje ook!

1.

roze badkamer
roze badkamer

Foto's: Yaroslav Priadka (foto 1 en foto 2)

2.

roze badkamer
roze badkamer

Foto's: 2LG Studio

Slimme spiegel
Het ziet er misschien geinig uit, zo’n spiegel die doorloopt om de hoek, maar hier is niet vanuit creatief oogpunt over nagedacht, het is ook nog eens heel slim doordacht. Deze spiegel is namelijk speciaal bedoeld om goed te kunnen zien waar je je scheert.

3.

roze badkamer
roze badkamer

Foto’s: Historias de Casa

Roze en koper
Dat roze en koper goed samen gaan wordt nog maar eens bevestigd door de bovenstaande badkamer van Historias de Casa. Werkelijk alles in deze badkamer- op de wasbak, het handdoekje en de vloer na- is roze of koperkleurig. 

4.

roze badkamer

Millennial Pink
Overigens is het niet de eerste keer dat we een geheel roze vertrek voorbij zien komen. Er bestaan ook restaurants die compleet roze gekleurd zijn, en dat heeft alles te maken met deze opvallende millennial pink trend.

Headerfoto: Historias de Casa
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 3234

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven