Huis
Tuin
Video

Met deze 5 tips ziet jouw badkamer er een stuk netter uit

Je badkamer is waarschijnlijk een van de kleinste kamers in je huis. Hierdoor kan het al snel rommelig lijken. Om het toch wat netter te maken, kun je deze 5 tips opvolgen.

Deze tips zijn heel makkelijk toe te passen en laten je badkamer een stuk netter lijken, zonder de hele tijd op te hoeven ruimen.

1. Kies een dichte prullenbak

Veel mensen hebben een open vuilnisemmer in de badkamer. Dit is handig, maar het ziet er wel veel rommeliger uit. Je ziet namelijk je afval en de vuilniszak liggen. Door een vuilnisbak met deksel neer te zetten, lijkt je badkamer een stuk netter en rustiger.

2. Vouw je handdoeken op

Als je handdoeken in het zicht liggen, is het extra belangrijk deze netjes op te bergen. Vouw ze na het wassen dus altijd netjes op en stapel ze op een nette stapel. Oprollen kan er overigens ook heel mooi en netjes uitzien en is om deze reden zelfs nog beter dan vouwen. 

3. Kies een plek om handdoeken te drogen

Gebruikte handdoeken worden vaak overal maar opgehangen: over de verwarming, een handdoekrek, de badrand et cetera. Dit oogt altijd heel rommelig. Kies daarom een plek uit waar je je handdoeken ophangt, bijvoorbeeld een mooi rek.

4. Verzamel kleine items

Als je je haarelastiek of speldje uitdoet, is het verleidelijk deze gewoon maar ergens neer te leggen. Dit zorgt al snel voor veel rommel. Koop om dit te voorkomen een bakje of toilettasje waar je deze items inlegt. Zo heb je geen rondslingerende prullen meer en oogt je wastafel een stuk netter.

5. Zet een dichte wasmand neer

Een open wasmand oogt al snel heel rommelig. De vuile kleren liggen dan namelijk gewoon in het zicht. Kies daarom voor een variant met deksel. Dit lijkt veel georganiseerder. Inspiratie opdoen? Kijk dan hier. Wil je je wasmanden liever helemaal wegwerken? Bekijk dan deze leuke DIY

Julia van Rijn
ID: 9139

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven