Huis
Tuin
Video

Nieuwe douche in één dag

Badkamer
Hun badkamer vinden ze helemaal prima. Er is alleen één ding wat Arjan en Mieke anders zouden willen. En dat is de douche! Dat is een beetje vergane glorie. Daarom kiest het koppel bij Brugman een nieuwe douche uit - die er in één dag wordt ingezet.

De douchecabine in kwestie is nogal krap. Ook zit de deur los, en zouden Mieke en Arjan graag een douchekop met een grotere straal willen. Kortom: ze willen iets meer luxe. En het mooie is: dat kan binnen een dag geregeld worden. 

In één dag

Bij Brugman kan je kiezen uit allerlei soorten douches. Wat Mieke en Arjan ideaal lijkt, is het concept van 'Douche in één dag'. Deze douche zit eigenlijk in één groot pakket. 's Ochtends komen de monteurs dit brengen, en 's avonds is de boel alweer klaar. Ze monteren een aluminium plaat tegen de wand en bouwen de kranen, de cabine en de eventuele sunshower er tegenaan. Aan het eind van de dag kan je alweer onder de straal springen. Je zit dus niet één dag zonder douche. Je kan deze in-één-dag-douche trouwens ook op de plek laten zetten waar eerst je bad stond. 

Ruim en luxe

Het resultaat voor Mieke en Arjan is een superstrakke douche die een stuk ruimer is dan de vorige. Ook is 'ie veel luxer: de sunshower die erbij in zit gebouwd is gezond voor spieren en gewrichten. Naast deze nieuwe douche staat er ook een bad, die het koppel al had, dus deze badkamer is helemaal compleet. 

ID: 911

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven