Huis
Tuin
Video

Liefde op het eerste gezicht: tegels in de vorm van vissenschubben

Waar we er vroeger van droomden om net als Ariel een zeemeermin te zijn, dromen we er tegenwoordig van een badkamer te hebben met zogenaamde 'Moroccan Fish Scales'. Oftewel: tegels in de vorm van vissenschubben.

Badkamerwand

Foto: Apartment Therapy

Een badkamerwand met vissenschubbentegels vinden we al prachtig genoeg. Maar dan ook nog eens in deze diepblauwe zeekleur... Wauw.

Vloer

Foto: Amy Bartlam voor Rosa Beltran Design

Niet alleen de badkamerwand kun je omtoveren tot vissenschubbenwand, ook de vloer leent zich hier perfect voor. De bovenstaande zwarte vloer vinden we prachtig om te zien in combinatie met het zwart-witte bad met gouden details.

Liever visgraat in je vloer in plaats van vissenschubben? Dat kan ook! We laten je hier een betaalbaar alternatief zien mocht je het idee hebben dat visgraatvloeren altijd duur zijn.

Keuken

Foto: Toledo Geller

Ook de keukenwand is een geschikte plek voor de vissenschubbentegels. De tegels worden namelijk ook wel de nieuwe metrotegels genoemd en ook die zijn altijd erg populair geweest in de keuken. Je kunt overigens zelf bepalen of de schubben naar beneden, naar boven of zijwaarts wijzen. 

Headerfoto: Mercury Mosaics
Tekst: Marjolein Sintenie

ID: 2915

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven