Huis
Tuin
Video

Dit zijn dé tegeltrends van nu

Heb je net een huis gekocht óf ben je je badkamer zat? Dan kun je wel wat inspiratie gebruiken waarschijnlijk! Speciaal voor jou: de nieuwste tegeltrends. Ze lijken misschien niet zo belangrijk, tegels, maar met deze trends steel jij sowieso de show!

De kleine zeemeermin

Je zult er niet meteen aan denken: een schubbenpatroon! Toch is deze manier van tegelen erg populair aan het worden, vooral voor badkamers. Er wordt bij deze trend vaak gekozen voor lichte kleuren, licht groen, of lichtroze bijvoorbeeld. Zorg er wel voor dat de tegels goed gevoegd worden, anders wordt het schoonmaken zo’n klus!

Hexagon

Ben je niet zo van de ronde vormen maar wil je wel écht lekker los gaan met de betegeling? Ga dan voor hexagon tegels! Hexa-wattes? We hebben het over een zeshoek, een honingraatje! Vooral in combinatie met gouden of juist mat zwarte kranen staat dit supermooi.

Last but zeker niet least: vissengraat

Op de vloer was deze trend al favoriet, maar ook in tegelvorm op de muur is deze trend geliefd. We hebben het over een visgraatpatroon! Of je nu lichte, donkere of verschillende kleuren gebruikt, deze trend is een blijvertje. Het geeft je badkamer of keuken een chique uitstraling, wij zijn fan!

Zitten jouw favo tegels er nog niet bij? Misschien is dít iets voor jou!

Fotocredits
Headerfoto: Kresswel linteriors
Mermaid tegel: Amorfo
Hexagon tegel: CM Studio
Vissengraat tegel: Kresswel linteriors

Lobke Taal
ID: 7896

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven