Huis
Tuin
Video

Van verouderde ruimte naar lichte badkamer met Scandinavische touch

In samenwerking met KARWEI
In de Zaanstreek hadden Mariska en Ceriel bijna hun hele huis opgeknapt, behalve de badkamer. Deze verouderde ruimte kon wel een flinke opknapbeurt gebruiken. De eer aan Thomas en KARWEI om deze ruimte te veranderen in een industriële badkamer met ruimte en licht.

En dat is gelukt! Om te beginnen maakte interieurstyliste Tanja samen met haar team van KARWEI een nieuw ontwerp voor de indeling van de badkamer. Daarna was het aan Thomas de taak om het geheel in elkaar te zetten.

Compleet nieuwe indeling

De indeling is helemaal veranderd. Het lage toilet is ingeruild voor een stijlvolle witte wc. Het grote bad maakt plaats voor een houten badkamermeubel dat Thomas zelf maakte.

Ruimtelijk geheel

Interieurstyliste Tanja en haar team laten de badkamer met haar ontwerp groter lijken. Daglicht wordt gecombineerd met witte tinten. Deze tinten zien we bijvoorbeeld terug in de witte wandtegels op de douchemuur en de witte lak op de deur. Het daglicht komt door de ramen achter het badkamermeubel, wat wordt versterkt door de ronde spiegels op industriële steigerbuizen. Het ruimtelijke gevoel is helemaal af door het gebruik van grote, betonlook tegels op zowel de muur als de vloer.

Zwarte en koperen aspecten

De industriële sfeer in de badkamer komt naar voren door een combinatie van zwarte en koperen aspecten. In het douchegedeelte pronken twee koperen regendouches die perfect matchen met de koperen wastafelkranen. De zwarte tinten in onder andere de glazen douchewand en de houten kruk geven de industriële look een finishing touch.

Ook zo'n stijlvolle badkamer? Je shopt de gebruikte producten hier!

ID: 4125

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven