Huis
Tuin
Video

Ga voor vintage in je badkamer met een houten badkamermeubel

Ben je niet vies van een beetje vintage en hergebruik in je interieur? Dan is dit jouw ultieme badkamermeubel.

Is een gelikte, strakke badkamer niet helemaal jouw ding en ben je meer van de vintage items en het hergebruiken van natuurlijke materialen? Kies dan voor een houten badkamermeubel door een vintage meubel om te toveren tot prachtige wastafel.

natuurlijke badkamer

Van werkbank tot badkamermeubel

Sabine en Rik wilden hoe dan ook een uniek item in hun badkamer hebben, het liefst in de natuurlijke woonstijl zoals de rest van hun interieur. Maar wat dan? Ze hadden toevallig nog een werkbank in de schuur staan waar die niet goed tot z’n recht kwam. Dus besloot Rik er twee gaten in te boren, er twee wastafels in te monteren en er een lade onder te maken. Voilà: een prachtig vintage badkamermeubel als eindresultaat.

natuurlijke badkamer

Mid-century

Is dat je toch iets te grof? Dan kun je natuurlijk ook voor een andere stijl kiezen. Wat dacht je van een badkamermeubel in mid-century stijl? Hetzelfde idee qua uitvoering maar toch héél anders qua eindresultaat.

vintage badkamermeubel

Fotocredits
Headerfoto: RTL Woonmagazine aflevering 5 najaar 2018
Foto 1 en 2: Lotte Wullems
Foto 3: Bre Purposed

Tekst
Marjolein Sintenie

ID: 3336

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven