Huis
Tuin
Video

Wij zijn verliefd: zo mooi is een compleet marmeren badkamer

Marmer tilt elk interieur naar een hoger level. Niet voor niets zie je natuursteen dan ook vaak terug in chique hotels. Baad jij graag in luxe? Laat je dan inspireren door deze prachtige, compleet marmeren badkamers.

Accentueer het lijnenspel

Accentueer de strakke uitstraling van het marmer door het lijnenspel door te zetten in de deur. Deze glazen variant met een stalen frame geeft je badkamer een luxe, maar ook stoere touch.

marmeren badkamer

Speel met kleurschakeringen

Omdat marmer een natuurproduct is, is elk stuk uniek. De mogelijkheiden zijn eindeloos; van diepzwart tot groen en van wit tot bijna gouden accenten. Speel dus ook met de kleurschakeringen van het marmer door deze terug te laten komen in je interieur. Zo maken de gouden kranen de look van de badkamer hieronder helemaal af.

marmeren badkamer

Contrasten

Als je het marmer van je vloer tot je muur laat overlopen, creëer je een verruimend effect. Je kunt daarentegen ook juist voor een contrast kiezen. Dit geeft een minder 'clean' gevoel. Style het af met een aantal planten en accessoires en je badkamer krijgt direct een geheel andere look! Vooral houten elementen voegen warmte toe aan het kille marmer. 

marmeren badkamer

Fotocredits
Headerfoto: Orali and Orali
Foto 1: Initioo
Foto 2: Cup of Jo
Foto 3: Nouw

Tekst
Lotte Wullems

ID: 3472

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven