Huis
Tuin
Video

Uitvinding van de eeuw: deze wijnhouder voor onder de douche is fantastisch

De warme stralen van de douche zijn al heerlijk ontspannend, maar er is een manier om deze ervaring nóg beter te maken: maak kennis met deze wijnhouder voor onder de douche. Ideaal!

Wijntje erbij?

We snappen dat de liefde tussen jou en je wijnglas onvoorwaardelijk is en dat jullie elkaar liever niet uit het oog verliezen. Neem je glas daarom mee onder de douche! 

Nu denk je natuurlijk: hartstikke onhandig, zo tussen de shampooflessen. Maar wij hebben de perfecte oplossing voor je: ga voor een wijnhouder. Deze kun je makkelijk aan de muur bevestigen, waardoor je glaasje rood, wit of rosé binnen handbereik blijft.

Geniet je liever van een wijntje in bad? Je kunt deze houder natuurlijk ook tegen de wand bij je bad bevestigen. Steek wat kaarsjes aan, laat het water lekker bubbelen en zet je favoriete playlist op. 

Hier koop je 'm

Je koopt deze wijnhouder bij Urban Outfitters. Als je liever bij een Nederlandse webshop iets koopt, kun je ook hier kijken.

En nu we het toch over de badkamer hebben.. fleur je tegels op met deze leuke stickers!

Tekst
Lotte Wullems

ID: 3945

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven