Huis
Tuin
Video

Met deze 7 tips tover je je badkamer om tot luxe spa

Wil je écht tot rust komen in je eigen badkamer? Tover je badkamer dan om tot luxe spa! Hoe? Met de volgende 7 makkelijke aanpassingen.

1. Schoon en fris

De basis van een spa is het schone en frisse karakter. Zorg daarom dat je badkamer er net zo schoon en fris uitziet zoals een spa op locatie. 

2. Planten en verse bloemen

Planten of een vers paar bloemen doen het altijd goed in een badkamer. Zo breng je de natuur, de basis van ontspanning je badkamer in. Wees er vooral niet te zuinig mee, want een goede basis groen geeft je badkamer meteen een heel andere look. 

Planten spa

3. Een frisse aroma

Heb jij een geur waar je echt van houdt zoals een geurkaarsje of spray? Zet 'm in je badkamer binnen. Ook je reukorgaan mag genieten van je spa-to-be! 

4. Een badrekje

In bad liggen is één, maar wanneer je een badrekje hebt, kan je tijdens het badderen ook lezen met je favoriete wijn, chocolade of borrelnootjes op de plank. Hoe je die zelf maakt lees je hier en zo style je 'm

Badrekje

5. Houten mandje met bad accessoires

Het is handig en het staat leuk: een houten mandje met daarin een opgerolde zachte handdoek, je favoriete douche- en badschuim. Dit mag natuurlijk niet ontbreken. 

6. Kleine details

Ook de details zijn belangrijk voor het creëren van je eigen spa. Dus ook een kan met water en een citroenschijfje voor de hydratatie. Heb je nog geen kaarsje gebruikt voor de geur, dan is het ook leuk wat kaarsjes aan te steken voor de perfecte sfeer. 

Kaars

7. Douchespeaker

Verbind je mobiel via bluetooth met de speaker en zet een relaxte afspeellijst aan. Nu kan je optimaal gaan genieten! 

Fotocredits
Headerfoto: nnoeki - Pixabay
Foto 1: Interior Insider
Foto 2: Nieuwe Wonen
F
oto 3: Dekoreji

Jeremy Houweling
ID: 7890

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven