Huis
Tuin
Video

Zo maak je van jouw bad de ultieme plek om te relaxen

Iedereen heeft het soms even nodig, een beetje ‘me-time’. Lekker ontspannen en tot rust komen. Heb je een bad in huis? Dan kan je deze nu simpel zelf omtoveren tot de ideale relaxplek. De juiste voorbereiding en sfeer heb je in een handomdraai gecreëerd en het ontspannen kan beginnen. Ben jij er klaar voor?

Zelfgemaakte producten

Maak er echt een momentje van voor jezelf. Breng sfeer in de kamer met geurkaarsen, badschuim, een fijne afspeellijst met rustige muziek of een leuk tijdschrift. Vergeet natuurlijk niet jouw favoriete zelfgemaakte thee of een goed glas wijn.  Wist je dat je zelf badzout kunt maken? Dit kun je doen van grof zeezout, olie en met een kleur naar keuze zoals goudsbloem, kamille en verveine. Je krijgt een zachte huid en de geur laat je heerlijk ontspannen.

Badplank

Zo alles staat klaar, maar er is één terechte vraag: hoe kun je het beste je favoriete serie kijken vanuit bad? Dit kan met een badplankje. Deze houten plank kun je zelf maken. Meet de breedte van je bad af, zaag de plank op maat en zorg dat er genoeg antislip onder de plank zit zodat deze niet zomaar kan verschuiven. Maak vervolgens een gleuf in de plank waar je jouw tablet in kunt zetten. Een verdiept rondje in de plank is de perfecte plek om je wijnglas in te zetten. Wil je een iets eenvoudigere versie? Ga dan voor een badplankje van houten latjes.

Voor de grote genieters

Ben je toch nog niet helemaal tevreden? Dan is er nog één idee waardoor jouw bad écht de ultieme plek wordt om te relaxen. Je kunt namelijk een bubbelmat aanschaffen. Deze kun je in je bad leggen en van jouw eigen bubbelbad genieten!

Bronvermelding

Headerfoto: Roberto Nickson - Unsplash

ID: 3170

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven