Huis
Tuin
Video

Prachtig: zo stijlvol is een zwarte badkamer

Durf jij de muren van je badkamer zwart te schilderen? Wij laten je zien dat je hierover echt niet hoeft te twijfelen. Een zwarte badkamer is namelijk hartstikke stijlvol.

Alles zwart

De kleur zwart is lekker rustgevend op je badkamer. Je bevindt je hierdoor in je badkamer in een ware thuisspa. Combineer zwarte muren met zwarte badkamermeubels, zoals een zwarte wc, om het geheel nog stijlvoller te maken. Omdat je alles in één kleur hebt, creëer je ook rust.

Fifty shades of zwart

Liever wat meer variatie in je badkamer? Combineer dan verschillende tinten zwart. Voeg hierbij natuurlijke materialen toe, zoals hout. Maak het geheel af door er nog wat groen aan toe te voegen. Zo geef je een natuurlijke uitstraling aan het geheel.

Met prints

Combineer zwart met prints om een warme sfeer aan je badkamer te geven. Ga bijvoorbeeld voor een opvallende wasbak. Of kies voor opvallende accessoires in het interieur van je badkamer, zodat je nog kunt afwisselen als je even iets anders wilt.

Fotocredits
Foto 1: Designwhiteline -Instagram
Foto 3: Londonbasincompany

Tekst
Julia Dilissen

ID: 3644

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven