Huis
Tuin
Video
Tuin make-overs

Stoer boho-balkon

Sonja's balkon heeft een prachtig uitzicht: je kijkt zo op de skyline van Rotterdam. Toch zit Sonja er niet graag, want erg gezellig is zo'n betonnen balkon niet. Tom mag er een fijne plek van maken die best een beetje anders dan anders mag zijn.

Van beton naar boho 

Volgens Sonja kon het niet slechter worden dan het al was, dus liet ze zich graag verrassen. Tom kon daardoor helemaal los met deze balkon-metamorfose. De enige voorwaarde die Sonja had, was: zolang het maar niet te gewoontjes zou worden. Dat lieten we ons natuurlijk geen tweede keer zeggen. In het ontwerp is een mix gemaakt van verschillende stijlen, met gedurfde elementen. Zo ontstond er een bohemian gevoel met een stoer tintje. Een bijzondere vlonder, die helemaal doorloopt tegen de muur en het plafond, is de blikvanger van het balkon. De plantenbak heeft een ronde vorm, die weer past bij de vlonder. De relaxte hangstoel en bijpassende meubeltjes geven het balkon een stoere uitstraling. 

Hoe creëer je zelf dit balkon? 

  • Klik HIER voor het moodboard dat we hebben gemaakt in de stijl van dit balkon. 
  • Wil je de producten shoppen die we hebben gebruikt? Check dan de  SHOP THE LOOK van het balkon.  Let op: dit is een make-over uit begin januari en het kan zijn dat de producten niet langer op voorraad zijn.
ID: 2260

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven