Huis
Tuin
Video

Met deze 3 tips werk je je wasmachine stijlvol weg

Een wasmachine in huis is handig, maar niet altijd even stijlvol. Een object waar je dan ook zeker niet alle aandacht op wil hebben. Met deze tips verstop je je wasmachine stijlvol.

1. In een kast

Zet je wasmachine in een kast neer. Wasmachine erin, deuren sluiten en je ziet niks meer. Ga meteen voor een multifunctionele kast waar je nog meer dingen achter kwijt kunt, zoals een droogrek en je wasmiddelen. 

2. Achter schuifdeuren

Geen grote kast in je washok? Dan kun je het ook oplossen met schuifdeuren. Dit geeft rust aan je ruimte omdat de wasmachine zo niet meer prominent in het zicht staat. Achter de schuifdeuren kun je meteen ook andere spullen kwijt die de rust verstoren.

3. Verstopt met gordijnen

Een wat goedkopere optie is het verstoppen van je wasmachine achter gordijnen. Kies stijlvolle gordijnen uit die passen bij je interieur en hang het voor je wasmachine. Ga hier wel geregeld met een stoffer overheen, want gordijnen zijn gevoelig voor veel stof.

Julia Dilissen
ID: 8961

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven