Huis
Tuin
Video
Hal

Sfeervolle praktische bijkeuken

In Zwaag wonen Frank, Marieke en hun drie zoons. Al die zoons zitten op voetbal, en dat zorgt voor veel vuile was. Daarom maakten we voor deze familie een efficiënte bijkeuken waar ze al hun jassen, tassen én was kwijt kunnen.

In de basis was deze bijkeuken een prima ruimte, want er was veel plek voor allerlei spullen. Toch was er nog niet echt een handige oplossing om al die spullen kwijt te kunnen. Er was bijvoorbeeld geen goede plek waar al die jassen uit het zicht kunnen worden gehangen. En de sporttassen, en schoenen... 

Rommel uit het zicht

En dan hebben we het nog niet eens over die bergen vuile was. Of de apparatuur die wel netjes weggewerkt mocht worden, zoals de wasmachine. We maakten daarom een praktische én gezellige bijkeuken. Met de producten van KARWEI zorgden we voor veel opbergruimte. Zo is er de kastombouw, die de CV-ketel wegwerkt en nog meer opbergruimte biedt. Er zitten namelijk plankjes en stangen in. Het kastje met drie deurtjes is gemaakt van dezelfde bruine eikenhouten panelen, en er zit een handig systeem in. In twee van de kastjes zit namelijk een wasmand, die je zo weer inklapt. Zo is alle vuile was uit het zicht. Tot slot staat er in de hoek nog een ombouw om de koelkast heen, met ook weer extra kastruimte.

Sfeervolle ruimte

Dankzij de okergele tinten en de juiste verlichting is de bijkeuken ook nog eens sfeervol. Het hoekje met de kapstok is ook geel geverfd, en we gebruikten hier ook een vliesbehang met een printje. Dit maakt de hoek een echte blikvanger. Spotjes in het plafond zorgen voor de basisverlichting, maar met twee stoere hanglampen en twee wandlampen creërden we sfeer. 

Hoe creëer ik dit interieur zelf? 

  • Meer inspiratie doe je op in het moodboard bij deze bijkeuken.
  • Wil je de gebruikte producten shoppen? Check dan de Shop The Look van deze week. 
  • Maak ook zo'n handige uitklapbare wasmand voor in jouw eigen huis.

Bekijk de klusvideo's

Meer weten over de  klussen die je in deze bijkeuken-makeover tegenkwam? Bekijk de klusvideo's en volg de stappen!

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
KARWEI

MET DANK AAN
Bison
Citroën Nederland

ID: 2309

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven