Huis
Tuin
Video

Op deze verstopplekken vinden inbrekers je (reserve)sleutel nooit

Voor als je nog wel eens vergeetachtig bent, of gewoon voor de zekerheid, is het slim om een reservesleutel te hebben. Als je deze buiten verstopt, kun je altijd nog naar binnen als je je sleutel vergeet. Maar waar kun je hem nou het beste verstoppen?

Onder de deurmat of onder een steen is eigenlijk al een beetje achterhaald. Inbrekers kijken hier meteen. Echter zullen ze deze verstopplekken nooit ontdekken.

Onder de plantenbak (maar dan anders)

Onder de planten- of bloembak worden vaak sleutels bewaard, dus dit is misschien niet slim om ook te doen. Slimmer is om je sleutel in de bloembak te leggen met de plant er bovenop in een plastic binnenpot. Zo kun je gewoon de plant optillen en de sleutel pakken als je hem nodig hebt.

Bij de vogels

Heb je vogelvoer of een vogelhuisje in de tuin hangen? No way dat een inbreker hier ooit gaat zoeken naar je huissleutel! Er bestaan speciale vogelhuisjes met een dubbele bodem waar je je sleutel neer kunt leggen. Ook bij het vogelvoer kun je hem slim verstoppen. Alleen moeten de vogels dan natuurlijk niet in één keer alles opeten, anders komt de sleutel weer tevoorschijn! 

Op de deur

Een inbreker zal nooit verwachten dat je sleutel zich letterlijk op de deur bevindt. Verstop hem daarom in de deurklopper. Koop een goedkope, holle deurklopper en lijm er magneetjes aan vast. Stop de sleutel erin en plak hem aan de deur en je sleutel is veilig. Dit werkt echter wel alleen met metalen deuren.

Sproeier, of toch niet?

De steen met een doosje voor je sleutel eronder is inmiddels al wel achterhaald. De sproeier is dit echter nog niet. Koop het spuitgedeelte van een tuinsproeier en lijm hier een pillenflesje of iets dergelijks onder waar je je sleutel in kunt doen. Stop het bakje onder de grond zodat alleen de spuit te zien is.

Julia van Rijn
ID: 8264

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven