Huis
Tuin
Video

4x de mooiste boomhutten om in te overnachten

Boomhutten alleen voor kinderen? Zeker niet! Stiekem wil jij ook gewoon graag een nacht in een boomhut vertoeven. Goed nieuws: het kan. Wij zochten vier mooie boomhutten voor je bij elkaar.

1. Glamping Coucoo Grands Lacs - Frankrijk

Door deze boomhut voel je je toch spontaan weer even kind? De boomhut ligt 8 meter boven de grond en is bereikbaar via een prachtige wenteltrap.

 

2. Vakantiepark Mölke - Nederland

In Overijssel ligt een boomhut met een waanzinnig mooi uitzicht over het water. De boomhut is 4 meter hoog en heeft naast een prachtig exterieur ook een stijlvol en knus interieur.

3. Agriturismo La Piantata -Italië

Heerlijk romantisch: deze boomhut tussen de lavendelvelden in Italë. De boomhut ligt 8 meter boven de grond en afgelegen van de drukte. Hier wil je toch overnachten?

4. Glamping Le Bois de Rosoy - Frankrijk

Deze stijlvolle boomhut ligt maar op een uur rijden van Parijs. Je kunt tijdens je vakantie zo perfect rust combineren met sightseeing. De boomhut ligt op 5 meter hoogte en is luxer dan wat je zou verwachten van een boomhut. Er is zelfs een hot tub!

Julia Dilissen
ID: 8870

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven