Huis
Tuin
Video

Binnenkijken bij het prachtige interieur van Klaas Hogeweg: urban meets boho

In "eigen huis en tuin van..." kijken we elke week binnen bij influencers op het gebied van interieur. Deze week bezoekt Evelyn Struik interieurontwerper en blogger Klaas Hogeweg.

Klaas Hogeweg

Eigenlijk staat ‘ie misschien nog wel beter bekend als Dutchguy84, de naam van zijn Instagram-account. Klaas plaatst daarop geregeld foto’s van zijn prachtige herenhuis, waar hij samen met zijn hondje Pug woont. Daarover schrijft hij ook wekelijks een blog. Klaas zit niet stil: hij is namelijk ook nog eens mede-eigenaar van webshop Koya Living.

Grafische stadsposters

Voordat Klaas zijn eigen bedrijf had, werkte hij voor verschillende interieurontwerpers in Nederland en New York. Dat Klaas van reizen houdt, zie je dan ook vast en zeker terug in zijn inrichting. Bijvoorbeeld in zijn keuze voor materialen, of in de fantastische posters van plaatsen die hij bezocht heeft. Over zulke posters schreven we al eens eerder.

Beweegruimte

Wat een hoge plafonds! Zo’n vier meter hoog zijn ze. Daardoor ziet Klaas’ huis er hartstikke ruimtelijk uit. Vanaf de bank kun je zelfs helemaal doorkijken naar de tuin! De inrichting, die zou je urban boho kunnen noemen: het is een bijzondere mix van materialen en structuren. 

Benieuwd hoe hij die mooie muur heeft gecreëerd? Eerder legde hij hier al uit hoe hij dit zelf maakte! 

Kleurkeuze

Klaas is dol op natuurtinten, en felle kleuren zul je dan ook niet in zijn huis terugzien. De slaapkamer is wel stukken donkerder dan de rest van het huis: het lijkt bijna een boetiekhotel, zo sfeervol. Hondje Pug mag niet op het bed, maar stiekem ligt hij toch wel eens op het voeteneind.

3 korte afleveringen

Klaas’ urban boho inrichting zie je terug in 3 korte afleveringen op ons Instagram TV kanaal. Heb je het gemist? De hele compilatie zie je elke zaterdag op ons YouTube-kanaal. Abonneer je op het kanaal en mis niets! 

Bekijk ook:

 Fotocredits: Klaas Hogeweg

Christa Koeyvoets
ID: 8283

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven