Huis
Tuin
Video

Hier scoor je de leukste vintage items

Een vintage item geeft je interieur een eigen twist en een portie karakter. Van een dressoir uit de jaren 70 tot dat ene schilderij dat al jaren in de familie zit. Staan er op jouw oma's zolder geen schatten meer? Dan hebben wij een aantal fijne adresjes voor je. Hier scoor je de leukste vintage items:

1. Meutt

Marielle ziet zichzelf als een echte vintageverzamelaar. Meubels en accessoires die ze op markten en in tweedehandswinkels vindt, knapt ze in haar eigen werkplaats op, fotografeert ze en plaatst ze vervolgens op haar eigen website. Zo haal jij, zonder veel moeite, een bijzonder item in huis!

2. Vintage Revival

Van een vintage, roze (!) fauteuil tot een tijdloos schoolstoeltje. In de webshop van Vintage Revival slaag je gegarandeerd als je op zoek bent naar een pronkstuk voor in je interieur. Ga je liever voor de échte ervaring en wil je alles aan kunnen raken en kunnen ruiken? Vintage Revival heeft ook een winkel van 200m2, in De Meern in Utrecht. 

Extra leuk: in de fysieke winkel is ook een aparte ruimte met meubels die nog gestoffeerd moeten worden. Je kunt hier jouw favoriete model laten stofferen in de kleur die jij wil. 

3. Sprinkel + Hop

Foto: Lotte Wullems

Eigenaresse Joke struint dagelijks allerlei lokale marktjes af, op zoek naar de mooiste vintage items. Haar winkeltje in het Zeeheldenkwartier in Den Haag is dan ook een walhalla voor de liefhebber van deze retro look. Wil je op de hoogte blijven van haar vondsten? Volg haar dan op Instagram.

Zien hoe je vintage items kunt combineren in een interieur? Kijk dan zeker hier eens binnen en doe inspiratie op!

Tekst en headerfoto: Lotte Wullems

ID: 2912

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven