Huis
Tuin
Video

Ook voor dreuzels: deze Airbnb is volledig in Harry Potter-sferen

Dol op Harry Potter? Dan hebben wij de perfecte plek voor een paar dagen weg voor je gevonden! En wel deze prachtige Airbnb in het noorden van Frankrijk...

Hocus pocus

Het is misschien al enkele jaren geleden, maar mede dankzij nieuwe films als Fantastic Beasts blijven we megafan van het Harry Potter-universum. En nu kun je zelfs in een Airbnb verblijven die geïnspireerd is door de wereldberoemde tovenaar.

Smekkies

De kamer, die ingericht is voor twee gasten, ligt in het centrum van de stad Colmar en is goed voorzien: een heerlijk bed, mooie badkamer en er zelfs een collectie aan typisch Harry Potter snoepgoed, zoals smekkies in alle smaken en boterbier! Geheel in thema dus, net zoals de gallerijmuur vol historische schilderijen.

Colmar

Ook de plek waar de Airbnb zit, is betoverend mooi. Het plekje Colmar, in het noordoosten van Frankrijk. Je kijkt hier overal je ogen uit: overal zijn prachtige middeleeuwse huizen in vrolijke kleuren. Ideetje voor de zomervakantie?

Christa Koeyvoets
ID: 8626

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven