Huis
Tuin
Video

Slapen in een aardappel?! Hier kan het!

De website van Airbnb staat vol met mooie, gezellige kamers en appartementen die je kunt huren. Daarentegen zijn er ook veel bijzondere gevallen op deze website te vinden. Zo kun je via Airbnb nu slapen in... een aardappel! Een grappige plek waar de echte Hollander natuurlijk in geslapen moet hebben.

Deze immens grote aardappel van bijna 4 meter hoog en 8,5 meter lang is te vinden in Boise, Idaho in de Verenigde Staten. Voor een echt unieke slaapervaring moet je hier als aardappelliefhebber natuurlijk heen.

Commissie voor aardappelen

De grote aardappel in oorspronkelijk gebouwd voor de 75ste verjaardag van de ‘Idaho Potato Commission’. Hij heeft vanaf 2012 zo’n zeven jaar door de Verenigde Staten gereisd, om uiteindelijk weer terug te komen in Idaho. Een lid van de commissie besloot er een kamer in te bouwen en nu dient de aardappel dus als Airbnb!

Stylish

De aardappel is vanbinnen tip top gestyled. Met de witte muren en roze details ziet het er superschattig uit. De lamp gemaakt van een gewei maak het ook helemaal af. De ruimte is echter niet echt geschikt als je niet van benauwde of dichte ruimtes houdt: hij heeft namelijk geen ramen en dus geen daglicht…

De aardappel ligt dus in Boise, Idaho midden in een weiland. Je kunt hem huren via Airbnb voor omgerekend 180 euro. 

Julia van Rijn
ID: 8362

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven