Huis
Tuin
Video

Funda vondst: altijd al in de PC Hooftstraat willen wonen? Dit is je kans!

Onze ultieme guilty pleasure? Funda afstruinen, stiekem binnenkijken in droomhuizen, bouwvallen én excentrieke interieurs. En… dan vind je weleens wat! Wat dacht je van deze prachtige woning in de P.C. Hooftstraat?!

Heb je altijd de wens gehad om in de meest decadente straat van Amsterdam te wonen? Nu staat er zo’n prachtig appartement te koop en deze willen we je niet onthouden! Dit appartement heeft maar liefst 3 slaapkamers en 3 badkamers! Daarnaast kun je in het appartementencomplex genieten van een zwembad, sauna, whirlpool en een gym!

Funda vondst: de loft van Ajax-sterspeler Hakim Ziyech staat te koop
Binnenkijken

Het gebouw grenst aan het ‘stille’ gedeelte van de P.C. Hoofstraat en is op loopafstand van het Vondelpark. Dat betekent dat dus ook andere locaties zoals het Museumplein, het Rijksmuseum en de winkelstraten in Amsterdam Zuid op loopafstand zijn. 

Hebben?

Je moet er wat voor over hebben, want de vraagprijs is op dit moment €3.195.000 en daar komen maandelijks nog ruim duizend euro aan servicekosten bij. Wil je ook gebruik maken van de twee privé parkeerplaatsen, dan kost dat nog respectievelijk €150.000 per plaats.

Fotocredits:

Funda 

Esmée Duindam
ID: 9964

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven