Huis
Tuin
Video

Binnenkijken bij de eclectische inrichting van Andrea de Groot (Living Hip)

In "eigen huis en tuin van..." kijken we elke week binnen bij influencers op het gebied van interieur. Deze week bezoekt Evelyn Struik blogger Andrea de Groot van blog en webshop Living Hip.

Living Hip

Sinds een tijdje staat Andrea de Groot beter bekend als Living Hip, de naam van haar blog én webshop voor interieur. Op haar populaire Instagram-account deelt ze geregeld kiekjes van haar huis. Samen met haar man Peter en zoon Teun woont ze in Dordrecht. Dochter Kim is het nest al uitgevlogen. Ook worden ze in hun prachtige optrekje vergezeld door twee honden, een kat en vier kippen in de tuin. 

Kokerellen

Andrea is werkelijk dol op koken; de keuken is dan ook echt een beetje haar domein. Lekker kokerellen terwijl haar man en zoon gezellig aanschuiven. Hoewel de keuken al prachtig is zoals ‘ie is, verandert ze er toch graag geregeld wat aan. Zo staat er nu een bakstenen muur op de planning. 

Gallery wall

De keuken mag dan misschien Andrea’s favoriete plekje zijn, die van ons is zeker weten de fantastische gallery wall, die gevuld is met kunst in allerlei soorten en maten. De blogger heeft de verschillende prints prachtig weten te combineren.

Eclectisch

De kringloop is de hemel voor Andrea: daar vindt ze de mooiste voorwerpen om haar huis mee te decoreren. Toch is ze ook fan van gloednieuwe producten, zoals strak meubilair. Een echt eclectisch interieur dus, gevuld met kleur en sfeer.

Video home-tour

Andrea’s prachtige interieur bekijk je in 3 korte afleveringen op ons Instagram TV kanaal. Heb je het gemist? De hele compilatie zie je elke zaterdag op ons YouTube-kanaal. Abonneer je op het kanaal en mis niets! Meer leuke binnenkijkers zien? Dat kan hier!

Bekijk ook:

Fotocredits: Andrea de Groot

Christa Koeyvoets
ID: 8615

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven