Huis
Tuin
Video

Binnenkijken bij de Scandinavisch chique woning van Interior Junkie’s Elisah Jacobs

In "eigen huis en tuin van..." kijken we elke week binnen bij influencers op het gebied van interieur. Deze week bezoekt Evelyn Struik blogger Elisah Jacobs van website Interior Junkie.

Interior Junkie

Elisah Jacobs staat tegenwoordig misschien wel beter bekend als Interior Junkie. Op haar blog en in haar vlogs bespreekt ze alles over wonen en zien we haar prachtige huis regelmatig terug. Daarnaast is ze ook nog eens freelance lifestyle journalist, fotograaf en interieurstylist.

Keukenprinses

Elisah’s favoriete plek in huis is voor haar steevast de keuken. Waarom? Ze heeft deze helemaal zelf ontworpen én is er dol op om een keukenprinses uit te hangen. Het marmeren aanrecht is op maat gemaakt, en de bakstenen muur is een echte eyecatcher in de mooie ruimte.

Prints

Niets belangrijker dan een sfeervol interieur, vindt Elisah. En dat zie je terug: haar interieur zit vol met karakter. Tot aan de kleinste details is gedacht: zelfs het badkamerbehang is waanzinnig mooi. 

Rust

Voor Elisah is het belangrijk om ’s avonds goed uit te kunnen rusten. Logisch, want ze staat op het punt te bevallen van haar eerste kindje! De slaapkamer bevat dan ook donkere tinten, die de ruimte laten aanvoelen als een enorm luxe hotelkamer. Deze regelrechte Interior Junkie weet van wanten!

Video home-tour

Het Scandinavisch chique interieur van Elisah Jacobs bekijk je in 3 korte afleveringen op ons Instagram TV kanaal. Heb je het gemist? De hele compilatie zie je elke zaterdag op ons YouTube-kanaal. Abonneer je op het kanaal en mis niets!

Meer leuke binnenkijkers zien? Dat kan hier!     

Bekijk ook:   

Fotocredits: Interior Junkie

Christa Koeyvoets
ID: 8488

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven