Huis
Tuin
Video

Binnenkijken bij het eclectische optrekje van Rachel van Sas (de Huismuts)

In "eigen huis en tuin van..." kijken we elke week binnen bij influencers op het gebied van interieur. Deze week bezoekt Evelyn Struik vlogger en blogger Rachel van Sas-Siwaletti van de Huismuts.

De Huismuts

Eigenlijk staat Rachel van Sas-Siwaletti voor velen beter bekend als 'de Huismuts'. Op haar YouTube-kanaal, Instagram én blog deelt ze alles over haar leven. Van interieur en decoratie tot opvoeding en trouwen.  Samen met haar man Willem en dochters Pip en de pasgeboren Rosie woont ze in Amsterdam. 

Eclectisch

Rachel is dol op het combineren van verschillende stoffen, prints en kleuren. Toch lijkt het erop dat bordeauxrood op het moment een van haar favoriete kleuren is. Kunnen wij goed begrijpen! Hoewel de vlogger nog niet zolang in dit huis is ingetrokken, heeft ze er toch al compleet haar eigen draai aan weten te geven.

Warm

Belangrijk voor Rachel is dat het huis warmte uitstraalt. Dat doet ze niet alleen met kleuren, maar ook met persoonlijke voorwerpen die het huis écht eigen maken. Toch verandert ze ook regelmatig wat. Een nieuwe bank, of een nieuw behangetje. Soms zelfs zo vaak dat Willem het niet meer bijhoudt. 

Pip en Rosie

Hartstikke belangrijk voor Rachel en haar man Willem: hun twee lieve dochters. We zien ze dan ook geregeld voorbijkomen in de vlogs. Ook hun kamers zijn prachtig gestyled!

Video home-tour

Rachels prachtige interieur bekijk je in 3 korte afleveringen op ons Instagram TV kanaal. Heb je het gemist? De hele compilatie zie je elke zaterdag op ons YouTube-kanaal. Abonneer je op het kanaal en mis niets! Meer leuke binnenkijkers zien? Dat kan hier!

Bekijk ook:

Fotocredits: Rachel van Sas-Siwaletti

Christa Koeyvoets
ID: 8582

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven