Huis
Tuin
Video

Binnenkijken bij... koningin van de typetjes Elise Schaap

Tips
Evelyn is deze week bij actrice Elise Schaap. Zij woont samen met haar man, voormalig GTST-acteur Wouter de Jong, en hun dochtertje Ava in een leuke jaren '30 woning in Amsterdam.

Elise en Wouter waren meteen verkocht toen ze het huis 2,5 jaar geleden kwamen bezichtigen. Ze vinden het 'dorpse' van de buurt heel erg fijn en het huis zelf konden ze zo in. 

Acteerspel

Elise heeft in de afgelopen jaren in veel series en films gespeeld. Haar acteercarrière begon met de film Brideflight en tegenwoordig speelt ze in series als Familie Kruys, Soof en is ze ook vaak te zien met haar typetjes in de TV-Kantine. Maar niet alleen Elise is goed in het acteerspel, ook Wouter begon zijn carrière als acteur. Hij speelde Milan in Goede Tijden, Slechte Tijden. Tegenwoordig geeft hij trainingen in mindfullness en heeft hij net zijn eigen boek geschreven: Mindgym. 

Gedeelde liefde

Als je aan Elise en Wouter vraagt wat ze het liefste doen in hun vrije tijd, dan zal het antwoord zijn: spelletjes. In de woonkamer staat een kast vol spellen en die zijn niet van hun dochtertje. Het stel vindt het heerlijk om samen spelletjes te doen en ze kunnen dan ook niet wachten tot dochter Ava oud genoeg is om mee te doen. Ze noemen zichzelf ook wel 'echte spellen-nerds'.

In het fietsenhok

Het gezinnetje is dus hartstikke blij met hun huis, maar hebben wel één probleempje, of eigenlijk twee. Hun zicht naar de voortuin wordt namelijk belemmerd door de fietsen die er staan. Achter het huis hebben zij een soort composthoop waar zij graag van af willen. We pakken twee vliegen in één klap, want we maken een fietsenhok op de plek van de composthoop. Zie hieronder het eindresultaat. 

ID: 2425

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven