Huis
Tuin
Video

Binnenkijken bij het knusse paleis van Judith (Huizedop)

In "eigen huis en tuin van..." kijken we elke week binnen bij influencers op het gebied van interieur. Deze week bezoekt Evelyn Struik blogger Judith Doppenberg van Huizedop.

Huizedop

Samen met haar man Michael en hun twee jonge dochters, Suus en Pien, woont Judith Doppenberg in een prachtig huis. Regelmatig plaatst ze daarvan de mooiste interieurfoto’s op haar Instagram en haar blog waar ze schrijft over interieur en lifestyle. 

Favoriete plek

Judith’s favoriete plek in huis is zeer zeker de woonkamer, en dan voornamelijk de heerlijke nieuwe bank die er staat. Regelmatig gooit ze het interieur in de woonkamer om. Dat kan best makkelijk, gewoon door een muur net een andere tint te geven. Als kind was Judith al fan van het (opnieuw) inrichten van haar kamer, en dat is altijd blijven hangen.

Warme deken

Een huis moet als een warme deken om je heen vallen, vindt Judith. En dat zie je overal terug, zelfs in de keuken. Haar keuze voor ruwe houten decoraties en een grijs kleurenpalet geven een knusse en stijlvolle uitstraling. Natuurlijke materialen, daar is Judith dol op. En wij kunnen heel goed begrijpen waarom, als we zo naar haar keuken kijken.

Donker

Voor zowel de slaapkamer als de badkamer heeft Judith gekozen voor donkere tinten. Lekker rustgevend! Wij kunnen ons goed voorstellen dat je in deze ruimtes helemaal tot rust kan komen na een lange dag.

Video home-tour

Het knusse én stijlvolle huis van Judith van Huizedop bekijk je in 3 korte afleveringen op ons Instagram TV kanaal. Heb je het gemist? De hele compilatie zie je elke zaterdag op ons YouTube-kanaal. Abonneer je op het kanaal en mis niets! Meer leuke binnenkijkers zien? Dat kan hier!

 

Bekijk ook:

 

Fotocredits: Judith Doppenberg

Christa Koeyvoets
ID: 8532

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven