Huis
Tuin
Video

Binnenkijken bij: een industrieel chique interieur met een klassieke twist

Vooral de enorme eetkamer was een droom die uitkwam toen Instagrammer Michèle dit huis samen met haar man en drie jongens kocht. “We waren eigenlijk niet op zoek naar een nieuw huis, maar binnen een week was de koop rond.”

Eén stijl

Het huis is compleet in dezelfde stijl ingericht. “Ik hou van pure materialen. Veel hout. De naam van mijn blog 'Industrieel Chique' verraadt mijn stijl. Aangevuld met een beetje vintage en een klassieke twist”, vertelt Michèle.

Slaapkamer

Het meest trots is ze op de slaapkamer. Deze bevindt zich op de zolder. Een warme ruimte met ontzettend veel licht. “Het bakstenen behang in combinatie met de witte muren en vloer en de planten vind ik geweldig. Het bankje aan de achterkant van het bed is een mooie plek om sfeervolle items op te zetten zoals een plant of een plaid. Veel mensen vragen of de locatie niet heel onhandig is, maar we zijn allebei niet erg lang dus we stoten eigenlijk nooit iets om.”

Oerwoud

Michèle is dol op groen. Het begon met één exemplaar, maar inmiddels wordt in elke ruimte met liefde aandacht besteed aan alle planten. “Als ik weer met een plant aan kom zetten, dan roept mijn man ‘het lijkt hier wel een oerwoud’”.

Tip 

Voor mensen die moeite hebben om het groen in leven te houden, heeft ze een tip: “Ik laat de planten altijd in hun eigen pot staan en zet ze zo nu en dan met hun kont in een bak met water. Dan pakken ze wat ze zelf nodig hebben.”

 

Fotografie: Industrieel Chique

Tekst: Mandy van den Akker

ID: 2819

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven