Huis
Tuin
Video

Binnenkijken bij... Jessie Jazz Vuijk

Tips
Evelyn is bij voormalig Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk. Ze reist de hele wereld rond voor haar modellenwerk, maar haar woonplaats Amsterdam blijft haar favoriete plekje.

Jessie is inmiddels al 3,5 jaar de trotse eigenaresse van een heerlijk appartementje midden in onze hoofdstad. 

Slapen in de keuken

Tot voor kort woonde ze er samen met een huisgenoot. Hierdoor was de gezamenlijke keuken ook gelijk Jessie haar slaapkamer. Haar huisgenoten waren wel altijd vriendinnen, dus vond ze het ook geen probleem.

Salie

Jessie was altijd al spiritueel ingesteld, maar sinds een jaar houdt ze zich hier intensief mee bezig. Zo reinigt ze met salie haar hele huis en heeft ze verschillende dromenvangers in haar huis hangen.

Slaapkamer

Inmiddels heeft Jessie het rijk voor haar alleen en kan ze gewoon in de slaapkamer slapen. Door de badkamer loop je zo door naar die slaapkamer. Vanuit haar heerlijke bed kijkt ze uit op de leuke Amsterdamse huisjes aan de overkant.

Leegte

Ondanks dat Jessie niet heel vaak thuis is, is het toch altijd fijn om een leuk huis te hebben waar ze echt thuis kan komen. Dat mist ze namelijk best wel. Haar woonkamer is nu nog heel erg leeg, dus daar gingen we mee aan de slag

ID: 2326

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven