Huis
Tuin
Video

Binnenkijken bij het vintage paradijsje van Marij Hessel (Enter My Attic)

In "eigen huis en tuin van..." kijken we elke week binnen bij influencers op het gebied van interieur. Deze week bezoekt Michiel de Zeeuw Marij Hessel van blog en webshop Enter My Attic.

Enter My Attic

Marij Hessel is het gezicht achter blog en webshop Enter My Attic. Deze dame is druk bezig met bloggen én het verzamelen van de mooiste items voor in huis. Op haar Instagram deelt ze regelmatig foto’s van haar toffe interieur.

Kleur

Marij is dol op kleur, en dat zie je overal in huis terug. Haar tip: verf ook de stopcontacten mee wanneer je de muur een nieuw kleurtje geeft, dat oogt strakker.

Vintage

Het huis van Marij is een echt vintage paradijsje. Door de keuze voor bepaalde kleuren én meubilair krijg je onmiddellijk retro-vibes. De blogger en designer is dol op het vinden van persoonlijke items die het huis betekenis geven. De vintage-stijl is dan ook helemaal haar smaak. Ook wij zijn fan!

De ‘attic’

Waarom eigenlijk ‘Enter My Attic’? Het begon allemaal op de zolder voor Marij. Daar heeft ze een prachtige muur met een enorme verzameling van de mooiste items. Het voelt bijna als een eigen winkeltje, waar ze vaak heen gaat om spullen in huis eens te verwisselen. Zo ziet het huis er altijd tiptop en fris ontworpen uit.

Video home-tour

Het vintage paradijsje van Marij Hessel bekijk je in 3 korte afleveringen op ons Instagram TV kanaal. Heb je het gemist? De hele compilatie zie je elke zaterdag op ons YouTube-kanaal. Abonneer je op het kanaal en mis niets!   

Meer leuke binnenkijkers zien? Dat kan hier!

Bekijk ook:   

Fotocredits: Marij Hessel

Christa Koeyvoets
ID: 8441

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven