Huis
Tuin
Video

Binnenkijken bij Noëlle Baartmans: een levendige mix van oud en nieuw

In "eigen huis en tuin van..." kijken we elke week binnen bij influencers op het gebied van interieur. Deze week neemt Evelyn Struik binnen bij een van haar vriendinnen: interieurstyliste Noëlle Baartmans. Samen zijn ze ENstudios, dat interieurs ontwerpt en inricht.

ENstudios

Bij ENstudios werken ze van begin tot eind aan de inrichting van een huis. Ze leveren dus niet alleen interieurontwerpen, maar vervaardigen ze ook zelf. Ook knappen ze oude producten op, om ze zo een duurzaam tweede leven te geven. Evelyn en Noëlle vervaardigen daarnaast prachtige schilderijen.  

Levendig

Noëlle gaat niet mee met trends, maar maakt juist een statement met een klassiek interieur. En gelijk heeft ze: het huis van de interieurstyliste straalt rust en stijl uit. De bijzondere mix van mainstream en vintage spulletjes maakt de inrichting levendig en uniek.

Lievelingsplek

Het moge duidelijk zijn: de keuken is Noëlle’s favoriete plek in het huis. Hij is gevuld met kookboeken, vintage posters en potten uit allerlei verschillende landen. Noëlle is fan van lekker koken voor vrienden: hoe kan het ook anders, met zo’n mooie keuken?

Wereldlijk

Wat volgens Noëlle het huis echt eigen maakt, is de decoratie die ze van overal ter wereld heeft meegenomen. Wij zijn er dol op! Onderstaande plek vol herinneringen wordt extra opvallend door de teal-kleurige muur. Ook voor herinneringen dicht bij huis is er plek: zo heeft ze oude lp’s van haar opa, waaronder the Rolling Stones, Feetwood Mac en Blondie.

3 korte afleveringen

Noëlle’s mix van oud en nieuw zie je terug in 3 korte afleveringen op ons Instagram TV kanaal. Heb je het gemist? De hele compilatie zie je elke zaterdag op ons YouTube-kanaal.    

Fotocredits: Noëlle Baartmans  

Christa Koeyvoets
ID: 8175

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven