Huis
Tuin
Video
Woonkamer

Binnenkijken bij... box-kampioen Remy Bonjasky

Evelyn is op bezoek bij Remy Bonjasky. De oud-kickbokser woont samen met zijn Renate en kinderen Cassius, Dean en Skye in Almere.

Het mag dan een groot gezin zijn, maar aan ruimte zeker geen gebrek in het mega huis waar het gezin in woont. Als je er binnenkomt heb je gelijk het idee dat je in MTV Cribs zit. 

huis remy bonjasky
huis remy bonjasky
huis remy bonjasky

Mevrouw Bonjasky

Remy woont hier dus samen met Renate, wie op dit moment nog zijn verloofde is. Renate heeft een tijd op Curacao gewoond en gewerkt. Het stel heeft elkaar dan ook leren kennen toen Renate voor een korte tijd in Nederland was. Inmiddels is het stel al een hele tijd samen en hebben ze een dochtertje Skye. Renate wilde al een tijdje dat Remy haar ten huwelijk zou vragen. Remy houdt wel van grapjes, dus hij was al een paar keer voor de grap op zijn knieën gegaan om het dan vervolgens niet echt te vragen.  De stoere kickbokser deed uiteindelijk toch een écht aanzoek  en heeft Renate op Curaçao ten huwelijk gevraagd. Binnenkort is zij dus mevrouw Bonjasky. 

De ring

Bij trouwen hoort natuurlijk een ring, waar Remy overigens niet onbekend mee is. Tijdens zijn carrière als kickbokser heeft hij ontzettend veel prijzen gewonnen, in de ring. Zo veel dat hij er een hele kamer mee kan vullen. De beker waar hij het meest trots op is, is toch eigenlijk maar een kleintje in vergelijking met de rest. Deze beker is zo speciaal voor Remy omdat het één van zijn eerste bekers was, hij was toen 18 jaar. 

prijzen remy bonjasky

Speelhuisje

Remy heeft zijn eigen prijzenkamer en de jongens hebben een heel voetbalveld met daarop een trampoline achter het huis. Ook kleine Skye verdient daar plekje in huis, dus wij gaan voor haar aan de slag. We maakten een speelhuisje met een zandbak, waar je het huisje overheen kan rollen. Bekijk hieronder het eindresultaat. 

speelhuisje
speelhuisje
ID: 2370

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven