Huis
Tuin
Video

Binnenkijken bij... Tom Groot

Tips
Onze eigen Tom Groot woont samen met zijn Marieke in Nieuwe Niedorp en ze hebben net een nieuw huis laten bouwen. Evelyn en Thomas gaan even op bezoek.

Een aantal jaar geleden deed Tom mee aan Boer zoekt Vrouw. Hij vond daar niet zijn droomvrouw, maar niet lang na de laatste aflevering ontmoetten Tom en Marieke elkaar in de kroeg. Op dit moment woont het stel nog in hun oude huis naast de schuur (ook wel bekend als het huis van Boer zoekt Vrouw), waar ze al twee jaar heerlijk wonen. Toch is, een paar tulpenvelden verderop, hun droomhuis bijna af. 

Nieuw huis

Het nieuwe huis is echt een pracht. Het is ontzettend groot en helemaal naar de smaak van Tom en Marieke ingericht. Zo is de badkamer duidelijk door Tom bedacht, deze is namelijk roze. Er mist slechts één ding en dat is de deur van de badkamer. Gelukkig is Thomas er bij vandaag en kunnen de twee mannen samen een schuifdeur ophangen die precies bij de rest van het huis past. 

Tuinman in eigen tuin

Tom is natuurlijk iedere week in tuinen van andere mensen te vinden om er iets moois van te maken, maar thuis zit hij ook niet stil. Tom heeft namelijk een eigen tulpenbollenbedrijf. Al deze tulpen leveren natuurlijk prachtige tulpenvelden op, maar het gaat Tom niet om de tulpen zelf. Hij verkoopt de bollen. 

ID: 2446

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Je bent succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Inschrijven